Nieuws

Wedstrijdverslagen Speelronde 4

Team 1

Vandaag staat Mariken thuis op het programma. De mannendubbel en vrouwendubbel starten tegelijk de mannen komen in beide sets tot die 14, in een gelijk opgaande strijd prima mee, maar tot twee keer toe lukt het niet om daarna bij te blijven. De vrouwen daarin tegen doen waar ze, in het jonge seizoen, goed in zijn heersen. 1-1

Thimo begint aan zijn singel na een goede strijd en kansen op een derde set gaat hij strijdend ten onder. 1-2. Sacha begint knullig aan het singel, beide enkels verzwikt nog voor de eerste drinkpauze, maakt allemaal niet uit blijkt, met tweemaal 21-14 is deze wedstrijd binnen. 2-2. Dre begint aan een zware kluif, de eerste set zijn de rally's lang maar vaak niet in zijn voordeel, in de tweede set verschoof het voordeel wel erg naar zijn tegenstander en was het strijden om uit de boetes de blijven, dat is gelukt maar de wedstrijd verloren. 2-3. Corine, met wat extra last van haar rug speelt een singel met veel krachtige slagen om zo de rally's te verkorten. Verhoogde het fouten percentage maar soepel ging ook deze singel naar Beca. 3-3.

Corine en Andreas pakken in een snelle, met veel vlakken slagen en tactische wedstrijd de winst. 4-3 Thimo en Sacha spelen een moeilijke wedstrijd ze krijgen weinig vat op het spel om het naar hun hand te zetten. Helaas geen winst de punten zijn verdeeld. 4-4 de uitslag. Volgende week een wereldreis op naar Bocheltz.

Team 2

Bij deze ons teamverslag van week 4 Op deze speciale dag, Ella’s verjaardag, mochten we thuis tegen Mariken spelen. En hoe leuk was dat, Sven kwam ons vandaag versterken omdat Gregor er niet was.
Het was gezellig druk in de zaal dus was het spelen op 1 vaste, en 1 wisselbaan. Gezien wij kijken naar elkaars wedstrijden leuk vinden starten we met 1 partij, de mannendubbel. Sven en Ralph pakte de 1e set overtuigender dan de 2e set daar maakte ze het nog even spannend, maar gelukkig wonnen ze met 23-21. Peggy en Dianne waren inmiddels ook gestart en wonnen de 1e set, in de 2e set stonden ze ineens ver achter maar wisten toch nog de boel om te draaien en wonnen de dubbel in twee sets 2-0

Arnold was al aan het singlen en won snel en overtuigend zijn partij 3-0. We waren op stoom! Peggy kon het veld op, de eerste set ging goed maar haar been deed niet helemaal wat ze wilde, helaas moest ze in de 2e set opgeven omdat haar rug nu ook niet meer wilde, 3-1.

Sven en Ella gingen singlen, en wat gingen ze beide goed. Heerlijk om Sven te zien spelen, makkelijk en overtuigend was hij zijn tegenstander de baas. Ella moest er harder aan trekken maar op haar eerste dag als 32 jarige deed ze het super, de 2e set was zenuwslopend en eindigde in een 24-26 stand, helaas moest er nog een derde set aan te pas komen. Deze set won Ella in no time wauw 5-1.

Op naar de mixen, Arnold en Ella speelden helaas nog niet helemaal zoals ze kunnen en verloren in 2 sets. Ralph en Dianne moesten na de 1e set scherp blijven maar dat ging niet zoals gepland dus moest er nog een 3e set gespeeld worden waar ze zich gelukkig weer herstelde en deze set vrij makkelijk binnen haalde. Conclusie 6-2, een mooie uitslag en met 3 andere teams 18 punten strijdend voor de 2e plek. Op naar volgende week.

Team 3

Vandaag weer een thuis wedstrijd. Lekker met zijn allen er voor gaan!! Voor ons staat ABC uit Almere op het programma. De huidige nr 3.

Vandaag krijgen de dames het zwaar en door wat blessureleed zijn we genootzaakt versterking te zoeken, gelukkig hebben we versterking gevonden door invaller Myrthe! We beginnen met de HD en MD. De heren gingen ondanks een hoog foutenpercentage toch redelijk makkelijk langs de tegenstanders. De dames hadden iets meer moeite maar in een goede 3 setter wordt er gewonnen. 2-0 voor.

Dan gaat onze HE kanjer aan de gang. Vandaag treft hij een voormalig 1e divisie speler, die met de vorm van vandaag een maatje te groot bleek. Ook onze super invaller kwam er helaas niet aan te pas. Toch bedankt voor je invalbeurt Myrthe!! Wij waren er erg blij mee!

2-2. Het beloofd een spannende middag te worden. Kwee en Marieke kunnen tegelijk de He2 en De2 spelen. Beiden treffen een waardige tegenstander. Kwee weet op de valreep de eerste set binnen te slepen. Marieke begint met een degelijke eerste set tegen een taaie tegenstander. De 2e set gaat bij beiden gelijk op, maar weten ze beiden op karakter binnen te slepen. 4-2 weer voor.

Dan gaan de mixen de baan op. Met de druk van de winst op de schouders lukt het mij en Marieke niet om in de eerste set ons eigen spel te spelen. Teveel laten leiden door de tegenpartij. Ondertussen verliezen helaas ook de Polletjes hun eerste game. In de 2e set lukt het ons om de rust te pakken en beter te gaan spelen. Helaas is het nog niet genoeg. We verliezen hem in 2 sets. Dan zien we nog net het spannende eind van de andere mix waar wij helaas met 20-22 er net geen 3e set uit weten te slepen. Met 1 3-setter vandaag zijn we redelijk optijd klaar. Met 4 punten op zak gaan we op naar Almere volgende week! Thanks teamies voor vandaag!