Nieuws

Wedstrijdverslag speelronde 4

Team 2

Vandaag stond IJsselstad bij ons voor de deur. Met daarin ex eredivisie speler Tim Vaessen, dus de heren kregen het zwaar. Thimo en Atze lukte het helaas niet om de herendubbel te winnen en verloren nipt in twee sets. Corine en Bianca wisten de damesdubbel overtuigd te winnen in twee.

Daarna werden de damessingles gespeeld, zowel Corine als Bianca wonnen in twee sets. Thimo mocht aan de bak tegen Tim Vaessen, helaas verloor hij. Hoewel Atze in de single er nog drie sets wist uit te halen, verloor hij jammergenoeg de 3e set. Met 3-3 gelijkspel gingen wij de mixen in.

Thimo en Corine wonnen de 1e set overtuigd van Tim Vaessen en partner. De 2e set moesten zij er harder aan trekken, maar wisten wel te winnen in twee sets. Ook Atze en Bianca pakte de mix in twee sets. Einduitslag een 5-3 gelijk. Nu eerst 3 weken rust en daarna hopen we dat we deze overwinningen voort kunnen zetten!

Team 4

Vandaag alweer de vierde wedstrijd van dit seizoen, over de helft van de eerste helft dus. Leon kon tegen de verwachting in gelukkig toch meespelen in de dubbel en deed dat met verve. Samen met Kwee pakte hij het eerste punt voor BECA. Annemiek en Ella hadden wat opstartproblemen maar kwamen in de tweede set goed terug. Helaas konden ze het net niet afmaken.

Tussenstand 1-1. In de singles werden een paar pittige partijen gespeeld. Na een slopende driesetter trok Kwee helaas aan het kortste eind, en ook Gregor verloor zijn partij. Ella speelde eveneens een spannende driesetter maar zag gelukkig bij haar tegenstander de vermoeidheid toeslaan. Simone bood dapper weerstand in haar single maar moest haar meerdere erkennen in haar tegenspeelster.

Tijd voor de mixen! Tussenstand 2-4, dus alles is nog mogelijk. Dat wil zeggen: winst niet meer, maar wij gingen natuurlijk voor gelijkspel. Simone en Kwee maakten het spannend met een derde set maar uiteindelijk ging de winst in beide mixen naar BC IJsselstad. Eindstad: 2-6. Hopelijk hebben we de volgende keer als wij op bezoek zijn in koekstad Deventer meer geluk.